Drie Vlaamse topauteurs, Luc Descamps, Bjorn Van den Eynde en Michael Sels, hebben elk een verhaal geschreven voor Het Warmste Boek, Arne Van Steenbergen zorgt voor de illustraties.

Niet iedereen heeft het geluk om op te groeien zonder zorgen. Onveilige thuissituaties, stress op school, geen recht op vrije tijd en de invloed van sociale media maken kinderen en jongeren vaak heel kwetsbaar. 

Daarom gaan we dit jaar met De Warmste Week vlammen voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren, want iedereen verdient een warme jeugd en alle kansen om zich te ontplooien en zonder zorgen te kunnen spelen, ravotten, puberen en lachen.

Met deze uitgave hopen we een vlammetje te kunnen brengen naar de harten van vele jongeren en De Warmste Week een steuntje in de rug te kunnen geven.

Wat is er mooier dan tijdens de kille wintermaanden een boek te lezen, jezelf onder te dompelen in een verhaal, je fantasie met je op de loop te laten gaan en even weg te dromen in de wereld van drie topauteurs, die speciaal voor de warmste week elk hun geïllustreerde verhaal naar jou toebrengen.

Nestel je knus onder een warm deken, dim het licht, steek een kaarsje aan en geniet volop van de verhalen van Luc Descamps, Bjorn Van den Eynde en Michael Sels. 

Laat de illustraties van Arne Van Steenbergen de personages tot leven wekken.

De voorraad slinkt!

HET WARMSTE BOEK : Bestel nu met verzending.

€ 10,00
De voorraad slinkt!

HET WARMSTE BOEK : Bestel nu met verzending.

€ 10,00

Een boek van 32 pagina's met drie jeugdverhalen van drie Vlaamse topauteurs : Luc Descamps , Bjorn Van den Eynde en Michael Sels, geïllustreerd met tekeningen van Arne Van Steenbergen.

Terug leverbaar vanaf 10 januari.